Kerkkä&Kurpitsa Pauliina · 01.12. 2017

Ihan oikeasti nyt annoin blogilleni nimen Kerkkä&Kurpitsa.
Sen takana on kuitenkin pitkä pohdinta eikä kaiken aina tarvitse olla niin vakavaa, eihän? Kerkkä siksi, että suomalaisesta luonnosta löytyy aarteita hyvinvointiin ja ravintoon, kurpitsa siksi että myös puutarhasta saa pienellä vaivalla herkkuja ja hyvinvointia ruokavalioon. Molemmat on mun henkilökohtaisia suosikkeja. Mun kurpitsahilloa oli tyrkyllä maisteltavaksi venetsialaisissa.

Mä olen Pauliina, toisille ehkä tuttu Koko kylän kasvimaa -projektista. Oon asunut Karkussa kohta neljä vuotta. Syy tänne muuttoon oli se “perinteinen”, oli päästävä omaan tupaan, pois kaupungista. Tykkään Karkusta yli kaiken, enkä muuttaisi pois mistään hinnasta.

Opiskelen ympäristökasvattajaksi ja olen jo ammatiltani luonto- ja ympäristöneuvoja.

Opintojen lomassa valmistan luonnonkosmetiikka, kerään yrttejä ja metsäilen. Laita rohkeesti viestiä jos haluat vaikka opastetulle yrttikävelylle, tai vaikka oppia valmistamaan omaa pyykkisaippuaa tai kerkkäsiirappia.

Koko kylän kasvimaa muuten jatkanee toimintaa ensi kesänä, jos Sua kiinnostaa olla mukana jatkoa toteuttamassa, niin tervetuloa mukaan, suunnitellaan yhdessä entistä ehompi ja hauskempi viljelykesä!

Kesästä joulutunnelmiin, lähden tästä Harsulle joulua avaamaan, nähdään siellä!

Pauliina

« Palaa listaukseen