Kesätyötä nuorille Karkussa 27.03. 2018

Koko Karkku ry työllistää 2000-2003 syntyneitä karkkulaisia nuoria kesällä 2018

Olemme sopineet Sastamalan Kaupungin kanssa, että kaupunki maksaa korvauksen Koko Karkku ry:lle Riihipuiston viheralueen hoidosta. Lisäksi olemme varautuneet organisoimaan kesäkahvilatoimintaa, mikäli kiinnostuneita kahvilanhoitajia löytyy. Lisäksi tavoitteemme on markkinoida nuorten työpanosta yksityisille karkkulaisille talouksille sekä yrityksille ja oppilaitoksille.

Kaikille kesätöistä kiinnostuneille nuorille pyrimme takamaan jonkin verran töitä. Ketään ei palkata vakituiseen työhön, vaan kaikkien kanssa tehdään yhteisesti sovitulle ajalle työsopimus, jossa viikkotyöaika on 0-30 h / viikko. Jaamme olemassa olevat työt niitä osaavien kesken. Muut Koko Karkku Ry:ltä tilatut työt ilmoitamme nuorille yhteisesti sovitulla tavalla WhatsApp-ryhmän kautta. Työt pyritään jakamaan tasan työstä kiinnostuneiden kesken.

Palkka on työtehtävästä riippuen keskimäärin 8 € / h. Kokonaispalkka voi kesän aikana olla 300 - 1000 €.

Työn tilaaja maksaa sovitun palkkion Koko Karkku ry:lle ja Koko Karkku hoitaa työnantajan sivukulut ja toimii nuorten työnantajana.  Työntekijät ovat vakuutettu. Työt ovat pääsääntöisin arkipäivinä. Työtehtävissä käytetään asianmukaisia suojavälineitä. Työskentely kioskissa edellyttää hygieniapassia, jonka voi suorittaa 7.5. klo 17.00 Hoikan opistolla. Koko Karkku ry maksaa passin suorittamisen. Kioskityöt ovat useimmiten viikonloppuisin.

Koko Karkku järjestää iltaisin koulutusta työelämän pelisäännöistä, työsuojelusta sekä hygieniapassista. Näihin koulutuksiin toivotaan osallistumista työntekijöiltä, joita koulutukset koskevat. Hygieniapassin voi suorittaa myös oppimateriaalista opiskelemalla itsenäisesti.

Teidät perehdytetään uusiin työtehtäviin Koko Karkku ry: n esimiehen tai työn tilaajan toimesta. Koko Karkku ry:llä on nimetty esimies, joka vastaa toiminnasta. Lisäksi työnteettäjiltä edellytetään yhteyshenkilöä, joka on tavoitettavissa työn aikana. Työtehtävien aikana on lisäksi sovittu joku aikuinen tukihenkilö, jolta voi tiedustella apua tai pyytää työpaikalle tilanteen vaatiessa. 

Tukihenkilöiksi valitaan nuorten vanhempia ja Karkun kyläaktiiveja, jotka haluavat edesauttaa tätä nuorten työllistämistä. Tästä järjestelystä kerrotaan tarkemmin infotilaisuudessa 14.4.  

 

Tee työhakemus Karkun kesätöihin 2018

Jotta tiedämme millaisia ja montako nuorta on tulossa töihin ja minkälaisia työpanoksia voimme tarjota, täytä työhakemus. Laita yhden sivun pituiseen työhakemukseen nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, syntymäaikasi sekä lyhyt esittely itsestäsi ja harrastuksistasi. Ilmoita myös ajat kesällä, jolloin et voi tehdä kesätöitä lomamatkan tai muun syyn vuoksi.  Liitä mukaan myös toisella sivulla oleva kysely.

Alle 15-vuotiaat tarvitsevat työsopimuksen allekirjoittamiseen huoltajan kirjallisen suostumuksen.

Työhakemus pitää palauttaa Koko Karkku ry:n lukolliseen postilaatikkoon osoitteessa Puutarhakuja 4 38100 Sastamala tai lähettää skannattuna osoitteeseen info@karkku.fi perjantaihin 6.4 klo 18.00 mennessä. Sähköpostista voit myös pyytää tätä kyselykaavaketta.

Kutsumme kaikki ilmoittautuneet lyhyeen haastatteluun su 8.4. – to 12.4 välisenä aikana iltaisin.

 

14.4 järjestämme asiasta infotilaisuuden nuorille ja vanhemmille klo 12.00.

 

Huhtikuussa järjestämme 2-3 illan koulutukset, joissa aiheina

  • Työelämän pelisäännöt
  • Työsuojelu ja -turvallisuus
  • Hygieniapassi

Työsopimukset teemme huhtikuun lopussa ja työt alkavat sopimuksen mukaan 1.5-30.8 välisenä aikana.

 

Lisätietoja voit kysellä numerosta +358 45 249 2980 tai sähköpostitse info@karkku.fi

Kesätyö

« Palaa uutislistaukseen