Koko Karkku ry:n vuosikokous 25.03. 2020

Koko Karkku ry.n on toiminut nyt kolme vuotta. Yhteistyössä muiden karkkulaisten yhdistysten kanssa olemmme onnistuneet luomaan karkkuun lisää yhteisöllistä toimintaa, näkyvämpänä juttuna nuorten työllistäminen.

Ensimmäisenä vuonna järjestettiin elokuvailtaa, Huutokauppa ja aloitettiin Leader hankkeena Karkku.fi sivujen laadinta.

Toisena vuonna rakensimme KahVilla vaunun nuorten työllistämiseksi ja organisoimme nuorille kesätöitä, työllistäen 19 karkkulaista nuorta. Vuonna 2018 Koko Karkku järjesti mm. karkkulaisten vuokralaitteiden näyttelyn, juhannuskokon venerantaan sekä matonpesumaratonin Karkun karnevaaliviikolle. Nuorten työnä raivattiin vesakoita venerannassa ja kunnostettiin matonpesupaikkaa.  Riihipuistossa nuoret raivasivat teiden varsia, lampea esille ja rakensivat beachvolley kentän.

Kolmantena toimintavuonnaan Koko Karkku jatkoi nuorten kanssa Riihipuiston kunnostamista kitkemällä mm pensasistutukset, korjailemalla nurmikoita ja perustamalla kukkapenkin. Lisäksi nuoret mm. pesi matonpesukarnevaaleilla kymmenittäin karkkulaisten räsymattoja, piti Kahvilaa mattorannassa, teki juhannussalon, kunnosti linja-autopysäkin. Kiitoksena kyläläisille yhteistyöstä Koko Karkku on kustantanut joulupuurot Kyläyhdistyksen kanssa joulunavauksissa kahtena edellisenä vuonna.

Nyt on alkamassa neljäs tominta vuosi ja jälleen on tarkoitus työllistää toistakymmentä nuorta. Tänä vuonna Riihipuiston ruohonleikkuut kaupunki hoitaa omana työnään, joten nuorten työpaikkojen löytäminen tuo lisää haasteita. Mutta KahVillan palveluista saamme varmasti nauttia tänäkin kesänä ja reippailla nuorilla on nyt enemmän aikaa tehdä töitä muissa paikoissa.

T E R V E T U L O A   I D E O I M A A N   U U S I A   J U T T U J A   K A R K K U U N.

« Palaa uutislistaukseen