Keskustelut

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.
Koko kylän kasvimaalla kannattaa käydä tutustumassa!
Luo oma keskustelu, kun haluat myydä (tai ostaa) jotain satoa. Kerro mitä sinulla on, tai mitä on tulossa, ja minkälaisia määriä. Kerro myös hintapyyntö, noutopaikka ja omat yhteystietosi. Mieluiten puhelinnumero, mutta myös sähköposti käy.
Eli ostaisin ajotakin (kyydissä istumiseen.) koossa 38. Ja ajosaappaat koossa 37-38. Materiaalina goretex tai nahka, mielellään suht hyvä kuntoisia, mutta edulliseen kirpputori hintaan. Ja Myyn! ajosaappaat koossa 39. Kuvia saa saappaista pyytämällä!
Mun pihasta löytyy myytäväksi tai vaihdettavaksi mm. kultapalloa, kalliokilpeä, pinkkiä syysleimua, muutama kotkan siipi sekä mahdollisesti muita perennoita eli monivuotisia kukkia, vaihtaisin sellaisiin joita mulla ei vielä ole tai ostan edullisesti... laittelepa viestiä jos kiinnostaa!
Myydään tuupattava moottorikäyttöinen ruohonleikkuri. Vihreä väriltään, hyvä kunnoltaan.
Ostan Flegmaatikkojen Läheltä ja kaukaa -cd:n, jos joltain vaan löytyy tämä manseräpin helmi.