Keskustelut

Uutisessa esitin kysymyksiä Karkun kaavoittamisesta. Mikä sinun mielestäsi on tärkeintä? Onko Karkun kasvu tavoiteltavaa? Minkälaista rakennuskantaa ja mille alueille kannattaisi alkaa miettimään?
Näille sivuille on laitettu alustavasti patikointireittejä. Löytyisikö Karkusta aktiivisia ulkoilijoita, jotka ovat talentaneet kulkemiaan reittejä. Niitä voisi antaan sivujen ylläpitäjille info@karkku.fi sähköpostiin. Korvataan paremalla kartalla huonompi versio. Kartassa voisi olla välimatkoja, kuvia ja kuvauksia matkan varrelta. Näin meillä olisi muutaman vuoden päästä hyvät tiedot Karkun ulkoilureiteistä.
Moi ! Olen pohtinut oman lämpimän tallin rakentamista tontille. Vaihtoehtona voisi olla myös yhteisen useamman tallin rakentaminen Karkkuun, josta ostaisin yhden tai kaksi talliosakketta. Näin rakennuskustannuksissa voisi säästää ja mahdollisesti joitakin työkalu ja laitehankintoajakin voisi tehdä yhdessä. Tallirakennuksessa voisi olla lämpimiä ja viileitä talleja, pienet puu ja metalli verstaat sekä katosta. Itselläni tallissa olisi tarve varastoida jotain pienkoneita, tehdä niihin ja autoihin huoltoja ja miksei pesuakin. Myös jonkinlaisia puu- ja metallitöitä voisin tallissa tai yhteisissä pienissä verstaissa tehdä. Laita viestiä tähän jos idea kiinnostaa, aletaan miettimään rakentamista ja tontin etsimistä. terv: Pekka Tuomela
Tällä omalla sivulla pystytään tekemään enemmän kaikkea kun facessa. Oma Tori, mainospaikka, kalenteri, keskustelufoorumi, Vuokra- ja Lainasivu yms. Omaa sivua pystytään myös pienissä askelissa ohjelmoimaan oman näköiseksi, aina kun tulee uusia tarpeita ja ideoita. Facebook on vaan paljon helpompi ja sitä käyttävät jo monet. Veikkaisin että alle puolet aikuisväestöstä Karkussa käyttää Facebookkia. Itse jäin sieltä pois 10 vuoden jälkeen. On ollut iso tarve priorisoida ja jättää pois haahuilua ja Face ainakin itselläni oli usein pelkkää ajankulua. Ajattelisin, että kannattaa käyttää aikaa ja vaivaa siihen, että aktiviteetit ja viestintä saadaan pala kerrallaan siirtymään tänne. Siirtymävaihe voi olla pitkä, mutta lopputulos vaivan väärti!