Antti Luomala julkaistu Halutaan vuokrata pakettiauto la 26.5
B-kortilla ajettava. Ilkka Sariluoto 0400618104.
Uutisessa esitin kysymyksiä Karkun kaavoittamisesta. Mikä sinun mielestäsi on tärkeintä? Onko Karkun kasvu tavoiteltavaa? Minkälaista rakennuskantaa ja mille alueille kannattaisi alkaa miettimään?
Antti Luomala vastasi ketjuun "Patikointireittejä"
Tämä olisi mielestäni oikein hieno toimenpide. Pidetään keskustelua yllä niin saadaan tekijöitä tähän mukaan.
Antti Luomala julkaistu Monenlaisia laasteja annetaan pois
Rakennustyömaalta on jäänyt monenlaisia laasteja yli, sekä avattuja että avaamattomia säkkejä. Muurauslaasteja, rappauslaasteja, tasoitteita ym. Kysy lisää 044 5399 887 ja tule hakemaan pois jos on tarpeen! t. Antti Luomala
Antti Luomala vastasi ketjuun "Talliosakkeita Karkkuun"
Kiinnostava avaus! Voisiko Karkussa olla mahdollisesti valmis kiinteistö, jossa tämänkaltaista toimintaa voisi harrastaa? Suostuisikohan T-kaupan omistaja vuokraamaan osaa kiinteistöstään?
Antti Luomala julkaistu Facebookista omalle sivustolle?
Tällä omalla sivulla pystytään tekemään enemmän kaikkea kun facessa. Oma Tori, mainospaikka, kalenteri, keskustelufoorumi, Vuokra- ja Lainasivu yms. Omaa sivua pystytään myös pienissä askelissa ohjelmoimaan oman näköiseksi, aina kun tulee uusia tarpeita ja ideoita. Facebook on vaan paljon helpompi ja sitä käyttävät jo monet. Veikkaisin että alle puolet aikuisväestöstä Karkussa käyttää Facebookkia. Itse jäin sieltä pois 10 vuoden jälkeen. On ollut iso tarve priorisoida ja jättää pois haahuilua ja Face ainakin itselläni oli usein pelkkää ajankulua. Ajattelisin, että kannattaa käyttää aikaa ja vaivaa siihen, että aktiviteetit ja viestintä saadaan pala kerrallaan siirtymään tänne. Siirtymävaihe voi olla pitkä, mutta lopputulos vaivan väärti!
Antti Luomala julkaistu Upea valkoinen villapaita
Kaapissani on vuosia ollut XL koon suomalainen käsin neulottu villapaita. Laittaisin sen mielelläni eteenpäin jollekin, joka arvostaa käsin tehtyjä perinteisiä vaatteita. Kierrätykseen en tätä halua lahjoittaa. Itselleni (183/90) se on hituisen liian iso. Tule kokeilemaan tai pyydä kuvaa!
Antti Luomala julkaistu Annetaan miesten kenkiä 44,5 - 45
Annan pois ok kuntoisia miesten kenkiä 5 paria. Sievin mustat nahkakengät, lähes uudet, koko 44 Clarks ruskeat nahkakengät, koko 45 Reebok sisäpelikengät, ok kunnossa vielä, koko 45 Nike Goretex-lenkkarit, hieman likaiset mutta melko vähän käytetyt, koko 46 (pientä kokoa!) Paljasjalkatossut, koko 45 Soita tai laita viestiä, Antti 044 5399 887 Pari pakettia laadukasta tummapaahtoista kahvia voisi olla sopiva vastine tälle satsille :)

« Takaisin