Tori

B-kortilla ajettava. Ilkka Sariluoto 0400618104.
Uutisessa esitin kysymyksiä Karkun kaavoittamisesta. Mikä sinun mielestäsi on tärkeintä? Onko Karkun kasvu tavoiteltavaa? Minkälaista rakennuskantaa ja mille alueille kannattaisi alkaa miettimään?
Rakennustyömaalta on jäänyt monenlaisia laasteja yli, sekä avattuja että avaamattomia säkkejä. Muurauslaasteja, rappauslaasteja, tasoitteita ym. Kysy lisää 044 5399 887 ja tule hakemaan pois jos on tarpeen! t. Antti Luomala
Näille sivuille on laitettu alustavasti patikointireittejä. Löytyisikö Karkusta aktiivisia ulkoilijoita, jotka ovat talentaneet kulkemiaan reittejä. Niitä voisi antaan sivujen ylläpitäjille info@karkku.fi sähköpostiin. Korvataan paremalla kartalla huonompi versio. Kartassa voisi olla välimatkoja, kuvia ja kuvauksia matkan varrelta. Näin meillä olisi muutaman vuoden päästä hyvät tiedot Karkun ulkoilureiteistä.
Moi ! Olen pohtinut oman lämpimän tallin rakentamista tontille. Vaihtoehtona voisi olla myös yhteisen useamman tallin rakentaminen Karkkuun, josta ostaisin yhden tai kaksi talliosakketta. Näin rakennuskustannuksissa voisi säästää ja mahdollisesti joitakin työkalu ja laitehankintoajakin voisi tehdä yhdessä. Tallirakennuksessa voisi olla lämpimiä ja viileitä talleja, pienet puu ja metalli verstaat sekä katosta. Itselläni tallissa olisi tarve varastoida jotain pienkoneita, tehdä niihin ja autoihin huoltoja ja miksei pesuakin. Myös jonkinlaisia puu- ja metallitöitä voisin tallissa tai yhteisissä pienissä verstaissa tehdä. Laita viestiä tähän jos idea kiinnostaa, aletaan miettimään rakentamista ja tontin etsimistä. terv: Pekka Tuomela
Tällä omalla sivulla pystytään tekemään enemmän kaikkea kun facessa. Oma Tori, mainospaikka, kalenteri, keskustelufoorumi, Vuokra- ja Lainasivu yms. Omaa sivua pystytään myös pienissä askelissa ohjelmoimaan oman näköiseksi, aina kun tulee uusia tarpeita ja ideoita. Facebook on vaan paljon helpompi ja sitä käyttävät jo monet. Veikkaisin että alle puolet aikuisväestöstä Karkussa käyttää Facebookkia. Itse jäin sieltä pois 10 vuoden jälkeen. On ollut iso tarve priorisoida ja jättää pois haahuilua ja Face ainakin itselläni oli usein pelkkää ajankulua. Ajattelisin, että kannattaa käyttää aikaa ja vaivaa siihen, että aktiviteetit ja viestintä saadaan pala kerrallaan siirtymään tänne. Siirtymävaihe voi olla pitkä, mutta lopputulos vaivan väärti!
Kaapissani on vuosia ollut XL koon suomalainen käsin neulottu villapaita. Laittaisin sen mielelläni eteenpäin jollekin, joka arvostaa käsin tehtyjä perinteisiä vaatteita. Kierrätykseen en tätä halua lahjoittaa. Itselleni (183/90) se on hituisen liian iso. Tule kokeilemaan tai pyydä kuvaa!
Annan pois ok kuntoisia miesten kenkiä 5 paria. Sievin mustat nahkakengät, lähes uudet, koko 44 Clarks ruskeat nahkakengät, koko 45 Reebok sisäpelikengät, ok kunnossa vielä, koko 45 Nike Goretex-lenkkarit, hieman likaiset mutta melko vähän käytetyt, koko 46 (pientä kokoa!) Paljasjalkatossut, koko 45 Soita tai laita viestiä, Antti 044 5399 887 Pari pakettia laadukasta tummapaahtoista kahvia voisi olla sopiva vastine tälle satsille :)
Koko kylän kasvimaalla kannattaa käydä tutustumassa!
Luo oma keskustelu, kun haluat myydä (tai ostaa) jotain satoa. Kerro mitä sinulla on, tai mitä on tulossa, ja minkälaisia määriä. Kerro myös hintapyyntö, noutopaikka ja omat yhteystietosi. Mieluiten puhelinnumero, mutta myös sähköposti käy.
Eli ostaisin ajotakin (kyydissä istumiseen.) koossa 38. Ja ajosaappaat koossa 37-38. Materiaalina goretex tai nahka, mielellään suht hyvä kuntoisia, mutta edulliseen kirpputori hintaan. Ja Myyn! ajosaappaat koossa 39. Kuvia saa saappaista pyytämällä!
Mun pihasta löytyy myytäväksi tai vaihdettavaksi mm. kultapalloa, kalliokilpeä, pinkkiä syysleimua, muutama kotkan siipi sekä mahdollisesti muita perennoita eli monivuotisia kukkia, vaihtaisin sellaisiin joita mulla ei vielä ole tai ostan edullisesti... laittelepa viestiä jos kiinnostaa!
Myydään tuupattava moottorikäyttöinen ruohonleikkuri. Vihreä väriltään, hyvä kunnoltaan.