Vanhempainyhdistyksen tarkoituksena on tukea Karkun koulun toimintaa ja oppilaiden hyvinvointia sekä toimia yhdyssiteenä koulun ja vanhempien välillä.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää tapahtumia ja tukee taloudellisesti Karkun koulussa järjestettäviä retkiä, tapahtumia ja hankintoja. Perinteisesti vanhempainyhdistys on organisoinut myös koulun kentän jäädytyksen talvisin.

Toimintansa tukemiseksi yhdistys hankkii varoja järjestemällä myyjäisiä ja arpajaisia sekä muilla näihin verrattavilla keinoilla.

Uudet jäsenet ovat aina tervetulleita. Varsinainen toiminta yhdistyksessä on tapahtumakeskeistä, ja silloin muutama käsi- ja jalkapari olisivat mukava lisä. Tapahtumien ulkopuolella on viralliset kokoukset poislukien verratten hiljaista. Osallistuminen yhdistyksen toimintaan on kuitenkin oivallinen väylä päästä vaikuttamaan siihen, mitä kaikkea oppilaille tullaan järjestämään.

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyjä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Säännöt saa tarvittaessa sihteeriltä. Toimintaan voi toki hypätä mukaan ilman virallista jäsenyyttäkin.

Maria Touronen
Puheenjohtaja
044 211 3313
maria.touronen@hotmail.fi

Mikko Toivola
Sihteeri
050 367 0908
mikko.toivola@karkku.fi