Yhdistys aloitti Leader tuella kylätilan perustamishankkeen helmikuussa 2023 ja kylätila Otavassa on saatu jo paljon aikaan. Tilaan on tullut tapettia ja uutta maalipintaa. Yhdistyksen kevätkokous pidetäänkin jo kylätilan puolella, vaikka aivan valmista ei vielä olekaan. Lue lisää kylätila Otava-hankkeesta osoitteesta: www.karkku.fi/otava

Kylätila Otavan avajaisia vietetään sekä Kirppu-Karkkua vietetään lauantaina 10.6.2023. Ohjelma ja aikataulu julkaistaan myöhemmin kylän ilmoitustauluilla, Facbookissa sekä osoitteessa www.karkku.fi/otava

Heinäkuun alussa 2.-9.7. vietetään taas tuttuun tapaan Karkun Karnevaaliviikkoa, joka huipentuu Karkkuvestiin 8.7. Karkkuvestin yhteydessä järjestetään viimevuotiseen tapaan myös Lastenvesti. Etsimme vapaaehtoisia mukaan järjestämään vestejä. Jos kiinnostaa, ota yhteyttä kyläyhdistykseen: info@karkku.fi. 

Kyläyhdistys jatkaa kesällä 2023 Koko Karkku ry:n aloittamaa nuorten kesätyötoimintaa. Kärrykahvila avautuu venerannassa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Nuoria voi myös tilata nurmikonleikkuu-  pihanhoito-, ikkunanpesu ym. kodinhoitotöihin. Tilaukset 041 318 8029 tai tilaukset@karkku.fi