Loimi-Hämeen Jätehuolto kiertää keräämässä pieniä eriä kotitalouksien vaarallisia jätteitä maksutta. Keräykseen voi tuoda esimerkiksi käytöstä poistettuja maaleja, liimoja, liuottimia, lakkoja, akkuja, paristoja, aerosoleja, torjunta-aineita, öljyjä, kiinteitä öljyisiä jätteitä, elohopealamppuja ja loisteputkia. Ei öljytynnyreitä.

Karkussa tempauspysäkki on Karkun koululla (Riippiläntie 101). Keräysautot ovat paikalla 16.30-17.00.

LHJ ohjeistaa: ”Suosittelemme pakkaaman vaaralliset jätteet alkuperäiseen pakkaukseen tai merkitsemään esimerkiksi tussilla, mikäli se on mahdollista. Puolityhjien kanistereiden ja pullojen sisältöjä ei kuitenkaan kannata sekoittaa keskenään.

Jos tuot vaarallisia jätteitä Ekotempauksen pysäkeille, muistathan kiinnittää huomiota myös turvallisuuteen. Koska vaarallisia jätteitä kerätään julkisilla paikoilla (esimerkiksi koulujen pihoilla), jätteitä ei saa missään nimessä tuoda pysäkeille etukäteen. Toimitathan jätteitä ainoastaan keräysauton ollessa paikalla.”

Lisätietoja ja kiertueen muu aikataulu: https://lhj.fi/lajittelu-ja-neuvonta/tapahtumat/ekotempaus-syksy-2023/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *