Karkun perinteiset keskikesän tapahtumat, Karkkuvesti ja Lastenvesti, järjestetään Karnevaaliviikon lauantaina 13.7. Tervetuloa kaikille avoimiin ja maksuttomiin tapahtumiin kylän sydämeen Riihipuistoon!

Lastenvestissä klo 15-17 on lapsille tekemistä ja musiikillista ohjelmaa. Ohjelma tarkentuu lähempänä.

Karkkuvestissä klo 18-22 esiintyvät Duo Ravga, Jukka Nousiainen, Kielo Kärkkäinen sekä Tinkerbella & Arwi Hirven liian meluisat junat! Kylän nuoret myyvät pientä evästä. Ota mukaan piknik-viltti ja säänmukainen varustus – sateen varalta puistoon pystytetään myös telttakatoksia.

HUOM! Molemmat Vestit järjestetään talkootyönä. Etenkin Lastenvestiin kaivataan vielä kipeästi talkoolaisia. Ota yhteyttä karkku@karkku.fi jos voit auttaa Vestien järjestämisessä – tehtävät ovat helppoja ja niihin perehdytetään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *