Yhdistyksen hallitus on uudistunut 2021-22 vuodenvaihteessa. Pyysimme uutta hallitusta esittäytymään omin sanoin ja lyhyesti. Lue tekstit alempaa.

Lisätietoja kyläyhdistyksen toiminnasta löydät täältä.

Siiri Savinotko

Olen Siiri Savinotko, Kyläntupa ry:n uusi puheenjohtaja. Olen asunut Karkussa kolme vuotta ja toiminut kylän yhdistyksissä alusta asti. Pidän tärkeänä, että kylällä on toimiva kyläyhdistys, joka tukee kyläläisten aktiivisuutta ja mahdollistaa monenlaista toimintaa. Erityisesti minua kiinnostaa kirjaston kehittäminen kyläyhteisön kohtaamispaikaksi. Olen myös kiinnostunut Karkun historiasta. Työskentelen arkistoalalla asiantuntijana ja viimeistelen aihepiirin opintoja Tampereen yliopistossa.

Riitta Lammi

Olen Riitta Lammi. Nyt ensimmäistä vuotta mukana hallituksessa. Olen eläimiä ja luontoa rakastava kotipuutarhuri. Minuun voit törmätä lenkkeillessäni kahden koirani kanssa kylänraitilla tai lähimetsissä.

Pieta Savinotko

Olen Pieta Savinotko ja toimin vuonna 2022 yhdistyksen varapuheenjohtajana. Päivätöikseni teen yhteiskuntatieteellistä tutkimusta. Olen kolmen vuoden aikana kotiutunut Karkkuun puolisoni kanssa, ja olemme paraikaa remontoimassa kylän laitamilta löytämäämme taloa uudeksi kodiksemme. Karkussa viehättää kylän konstailematon henki ja omaehtoisen toiminnan kulttuuri, joita haluan kyläyhdistyksessä toimimalla osaltani ylläpitää.

Ritva Kallio

Olen ollut mukana Karkun kylätoiminnassa vuodesta – 95 ensin Aluskylän Kotijoukkojen ja sittemmin Karkun Kotijoukkojen hallituksessa ja edelleen Kyläntuvan hallituksessa. Koen olevani osa tätä kylää ja mielestäni on tärkeää olla mukana sen toiminnassa.

Asumme Huidankylässä 20 -luvulla rakennetussa mansardikattoisessa hirsitalossa, jonka pihapiirissä riittää tekemistä.

Minut voi nähdä kurvailemassa kylätiellä punaisella rättisitikalla.

Kari Jokinen

Olen ollut mukana kyläyhdistyksen aktiivina vuodesta 2016 ja lähes koko ajan myös hallituksessa. Karkkuun muutin vuonna 2012. Teen kylätapahtumien mainontaa sekä hoidan Karkun someviestintää. Kesäisin koluan lähialueiden metsiä maastopyörällä etsien uusia polkuja.

Laura Lahti-Mononen

Kylällä eloa ja oloa poikani Iivarin kanssa. Nyt ihastellaan pientä koiravauvaa ja kesällä jatketaan kanalan rakennusta. Kesällä soudellaan ja tehdään pihahommia.

Suvi Hokkanen

Olen Suvi. Karkussa asuttuna yhteensä lähes 20 vuotta. Tällä hallituskaudella olen ensimmäistä kertaa Karkun kyläntuvan hallituksessa. Minulla on kaksi lasta ja kaksi koiraa. Työskentelen hoitoalalla.

Pekka Tuomela

Olen ollut perustamassa Karkun puutarhakylää 2000 ja alkuun ollut kesäasukas. Vuodesta 2014 vakiasukas Karkussa. Minusta yhdessä tehdyt asiat tuovat viihtyisyyttä ja eloa kylälle. Kyläyhdistys on yksi mahdollisuus toteuttaa niitä, siksi mukana toiminnassa.