Karkun Isku ja paikalliset harrastajat ovat suunnitelleet frisbeegolradan rakentamista Karkkuun yhdessä Sastamalan kaupungin kanssa. Frisbeegolf soveltuu lajina kaikenikäisille ja on kasvattanut suosiotaan etenkin nuorten liikuttajana. 

12 -väyläinen rata rakentuu Riihipuiston ja pururadan alueelle. Radan suunnittelussa on pidetty tärkeänä mahdollistaa jatkossakin alueen monipuolinen käyttö kaikkien ulkoilijoiden kesken. Rata tulee sisältämään avoimia, puistomaisia väyliä ja kapeita metsäväyliä. Väylien raivaus on aloitettu jo syksyn aikana. Radan rakentaminen alkaa kunnolla keväällä ja tarkoitus olisi päästä pelaamaan tulevan kesän aikana.

Hanketta rahoittaa Sastamalan kaupunki. Tämän lisäksi paikalliset yritykset voivat tukea rataa mm. hankkimalla väyläkohtaisia mainospaikkoja. Myös rakennusmateriaaleja, esim. kestopuuta, otetaan mielellään vastaan. Radan rakentaminen tehdään talkootyönä paikallisten harrastajien ja Karkun Iskun voimin.

Ratasuunnitelmasta näet tarkemmin 12 väylän sijainnit ja heittosuunnat

Talkoolaiset ovat viettäneet maastossa useamman tovin väyliä suunnitellessaan

Haluatko tukea hanketta tai lahjoittaa rakennusmateriaaleja? Ota yhteyttä Karkun Iskuun ja Saija Karppaseen

Lisätietoja hankkeesta voi kysellä Olli Lehtiniemeltä 040 466 6302